FILMPRODUKTION

                                         Filmproduktion och videoproduktion för att NÅ RESULTAT!BIM MEDIA HAR ÖVER 20 ÅRS ERFARENHET AV FILMPRODUKTION
VI KAN HANTERA SMÅ SOM STORA FILMPRODUKTIONER 

Så jobbar vi.

PRE-PRODUKTION 

Det första steget i en framgångsrik filmproduktion är planering.
Filmproduktionens mål, stil, centrala budskap och målgrupp. Planeringsstadiet är en dubbelriktad process mellan vad du vill berätta om din marknad, mål och vad vi kan föreslå till dig för att formulera och skapa effektiva och kreativa filmlösningar.

PRODUKTION 

Vi producera proffesionella filmproduktioner och Onlinevideos. Vi arbetar med den absolut senaste tekniken. Vi har erfarna medarbetar för att producera skarpa, rena och kreativa filmer med ett proffesionellt slutresultat, tekniskt och innehållsmässigt.

Vår produktionsavdelning är tätt integrerad med post-produktion för att säkerställa att vi behåller bild-och ljudkvalitet genom hela produktionskedjan.

POST-PRODUKTION 

Våra post-produktionsanläggningar erbjuder de senaste tekniska lösningarna. Här färgkorrigeras, textas, språkläggs m.m.
Här finns obegränsat med kreativa möjligheter och specialeffekter, allt som krävs för att producera fantastiska filmproduktioner.
Det andra steget av post-produktion är slutförandet som kunden får som en "tittkopia" för att se och diskutera eventuella ändringar. Kunden har då möjlighet till att finjustera stil, huvudbudskapen och effekterna i produktionen.