För lönsamma och högkvalitiva filmer

Professionell filmproduktion efter dina behov

Korta fakta

Certifierad flygfilmning

Över 20 års erfarenhet

1000-tals produktioner bakom oss

Filmproduktion

Filmen presenterar DITT företag eller DIN produkt oavsett var i världen kunden befinner sig. Film gör din hemsida mer attraktiv och intressant, presentationen mer levande, skapar dramatik kring en odramatisk produkt.

Vi tar hand om den filmproduktion som behövs för att lyfta upp era produkter eller tjänster. Med många produktioner för både webb och TV har vi skaffat oss en stor kundbas med många starka varumärken i vår portfölj. Vi ser till att ni får material som ni kan publicera samt nå ut med budskap eller information som behöver förstärkas av levande och rörligt material. Vi är nyfikna på våra kunders preferenser och vill återspegla våra kunders önskemål i det slutliga material som vi presenterar.

Vi har producerat filmmaterial i mer än 20 år

Under denna tid med filmproduktion åt mängder med projekt och kunder har vi lärt oss vad som ger mest värde för våra kunder. Vi kan både erbjuda rådgivning och hjälper er att ta fram idéer för en produktion som kan användas kommersiellt eller enligt ert företags önskemål.

Högkvalitativa instruktionsfilmer från Värmland

BIM Media grundades i Karlskoga och de första kunderna fanns där och runt omkring i Värmland. Under åren har vi breddat kundkretsen och gör nu filmer åt företag i hela Mälardalen. Vilket innebär att du kan anlita oss i Stockholm och alla städer samt på landsbygden runtom hela området.

Behöver du hjälp med filmproduktion?

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.