Lättförståeliga instruktionsfilmer

Hjälp kunder börja använda din produkt eller tjänst med enkelhet

Korta fakta

Certifierad flygfilning

Över 20 års erfarenhet

Över 1000 produktioner

Instruktionsfilm

B.I.M. media är ett produktionsbolag som sedan 1992 producerat  företagsfilmer, reklamfilmer, instruktionsfilmer m.m. .

 

Upptäck fördelarna med instruktionsfilm – Effektivt, engagerande och lättförståeligt!

Instruktionsfilmer är en kraftfull resurs för att kommunicera komplexa idéer på ett enkelt och engagerande sätt. Vi har som produktionsbolag över 30 års erfarenhet.

Varför välja instruktionsfilm som din kommunikationsmetod? Här är några av de viktigaste fördelarna:

  • Med rörlig bild, ljud, animationer och grafik blir instruktionsfilmer ett kraftfullt verktyg för att visualisera komplicerade processer. Oavsett om det handlar om att visa hur man använder en produkt, monterar en möbel eller utför en procedur, kan instruktionsfilmer effektivt förmedla information på ett sätt som är lätt att förstå och följa.
  • Statistiken talar för sig själv – människor är mer benägna att engagera sig med videomaterial än med textbaserat innehåll. Genom att använda instruktionsfilmer kan du fånga tittarens uppmärksamhet och hålla den kvar genom hela processen. Detta ökar chansen att budskapet når fram och att användaren genomför önskad handling.
  • Med dagens teknik är det lättare än någonsin att dela instruktionsfilmer med din målgrupp. Oavsett om dina användare befinner sig vid sina datorer eller använder mobila enheter kan de enkelt komma åt och konsumera innehållet. Detta ger flexibilitet och möjlighet att lära sig i sin egen takt och på sina egna villkor.
  • Traditionella utbildningsmetoder kan vara kostsamma och tidskrävande. Instruktionsfilmer eliminerar behovet av fysiska utbildningar eller personliga instruktörer, vilket sparar tid och pengar för både företag och användare.
  • En välgjord instruktionsfilm ger samma budskap och information varje gång den visas. Detta säkerställer en hög grad av konsistens och minskar risken för missförstånd eller förvirring bland tittarna.

Behöver du hjälp med filmproduktion?

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.