Korta fakta

Certifierad flygfilmning

Över 20 års erfarenhet

Över 1000 produktioner

Skapa  reklamfilm tillsammans med oss

BIM media kan hjälpa dig att skapa en engagerande reklamfilm.

För det första, en reklamfilm ger dig synlighet. Genom att använda en reklamfilm kan du nå ut till en bred publik. Oavsett om du sänder den på TV eller sprider den på sociala medier eller andra plattformar, får du möjligheten att öka medvetenheten om ditt varumärke och locka till dig nya kunder.

Dessutom, reklamfilmer är en kraftfull kanal för att engagera tittarna. Genom att använda visuella effekter, musik och en stark berättelse kan du fånga potentiella kunders uppmärksamhet och skapa intresse för ditt företag. När tittarna är engagerade har du större chans att de kommer ihåg ditt budskap.

När du skapar en reklamfilm kan du också förmedla ditt varumärkes budskap på ett tydligt och effektivt sätt. Genom att visa upp dina produkter eller tjänster på ett engagerande sätt kan du skapa starka kopplingar till din målgrupp och bygga förtroende för ditt varumärke.

En annan fördel med reklamfilmer är att de sprids snabbt och enkelt. Med dagens teknik och sociala medier kan människor enkelt dela och sprida intressanta eller underhållande videor. Genom att skapa en reklamfilm som sticker ut och är värd att dela ökar du chansen att din film sprids vidare och når ut till ännu fler potentiella kunder.

Maximera din marknadsföring med reklamfilmer från oss

Så ta chansen och skapa något speciellt med BIM Media. Vi hjälper dig att dra nytta av alla fördelar som reklamfilm ger.

Vi på BIM media är experter på att hjälpa företag att utveckla  film som är anpassad efter just era visioner och mål.

Vår erfarenhet och expertis inom branschen är en annan fördel du får när du väljer oss som din partner.

Vår flexibilitet är en annan av våra styrkor. Oavsett om du har en tydlig vision som du vill förverkliga eller behöver hjälp med att skapa en vision från grunden, kan vi anpassa oss efter dina behov och önskemål.

Målinriktad strategi

Innan vi ens börjar filminspelningen, spenderar vi tid på att förstå dina mål, din målgrupp och ditt budskap. Detta säkerställer att varje sekund av din reklamfilm är optimerad för att uppnå de önskade resultaten.

Kreativitet och originalitet

Vare sig det handlar om berättelse, visuella effekter eller musik, strävar vi alltid efter att sätta en ny standard för kreativitet i varje projekt.

Projektledning

Vi tar hand om varje aspekt av projektet, från idé till färdig produkt. Vår dedikerade projektledning ser till att tidsplanen följs, budgeten upprätthålls och att du är involverad i varje steg av processen.

Feedback och samarbete

Vi är öppna för dina idéer och åsikter. Vi ser samarbetet med våra kunder som en nyckelkomponent i att skapa fantastiska resultat. Din input är värdefull och hjälper oss att skapa en reklamfilm som verkligen representerar ditt företag på bästa sätt.

 

Reklamfilm

En reklamfilm är en kort video som används för att marknadsföra och visa upp en produkt, tjänst eller ett varumärke. Den skapas för att fånga tittarnas uppmärksamhet och övertyga dem om att välja det som marknadsförs.

Att kombinera reklamfilm och redaktionellt material s.k. native advertising är en mycket effektiv kombination. Vi har jobbat med journalistik i videoformat sedan början av 90-talet, så vi vet hur man effektivt skapar s.k. native advertising i videoform.

Reklamfilm är den vanligaste typen av företagsfilm och syftar till att sälja ett specifikt produkt eller en tjänst. Företagsprofilfilm är en film som presenterar företaget och dess verksamhet, medan produktfilm visar upp en specifik produkt och dess funktioner. Instruktionsfilm är en film som visar hur man använder en produkt eller utför en viss uppgift.

Behöver du hjälp med filmproduktion?

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.