Bra reklamfilm kräver gedigen kompetens

Anlita en expert och märk skillnaden

Korta fakta

Certifierad flygfilning

Över 20 års erfarenhet

Över 1000 produktioner

Reklamfilm

En reklamfilm är en kort video som används för att marknadsföra och visa upp en produkt, tjänst eller ett varumärke. Den skapas för att fånga tittarnas uppmärksamhet och övertyga dem om att välja det som marknadsförs.

Att kombinera reklamfilm och redaktionellt material s.k. native advertising är en mycket effektiv kombination. Vi har jobbat med journalistik i videoformat sedan början av 90-talet, så vi vet hur man effektivt skapar s.k. native advertising i videoform.

Reklamfilm är den vanligaste typen av företagsfilm och syftar till att sälja ett specifikt produkt eller en tjänst. Företagsprofilfilm är en film som presenterar företaget och dess verksamhet, medan produktfilm visar upp en specifik produkt och dess funktioner. Instruktionsfilm är en film som visar hur man använder en produkt eller utför en viss uppgift.

Här kan du se exempel på hur vi producerade en reklamfilm och ett native advertising reportage till restaurangkedjan Bulls Eye. Vi kan berätta att kampanjen fick ett fantastiskt resultat.

O'Learys - Reklamfilm

Bulls Eye - Reklamfilm

We Grill - Reklamfilm

Upptäck fördelarna med att skapa en reklamfilm tillsammans med BIM Media

Vill du ta ditt företag till nya höjder? Då är det dags att överväga kraften i en reklamfilm. Hos BIM Media kan vi hjälpa dig att skapa en engagerande och minnesvärd reklamfilm som ger dig flera fördelar.

För det första, en reklamfilm ger dig synlighet. Genom att använda en reklamfilm kan du nå ut till en bred publik. Oavsett om du sänder den på TV eller sprider den på sociala medier eller andra plattformar, får du möjligheten att öka medvetenheten om ditt varumärke och locka till dig nya kunder.

Dessutom, reklamfilmer är en kraftfull kanal för att engagera tittarna. Genom att använda visuella effekter, musik och en stark berättelse kan du fånga potentiella kunders uppmärksamhet och skapa intresse för ditt företag. När tittarna är engagerade har du större chans att de kommer ihåg ditt budskap.

När du skapar en reklamfilm kan du också förmedla ditt varumärkes budskap på ett tydligt och effektivt sätt. Genom att visa upp dina produkter eller tjänster på ett engagerande sätt kan du skapa starka kopplingar till din målgrupp och bygga förtroende för ditt varumärke.

En annan fördel med reklamfilmer är att de sprids snabbt och enkelt. Med dagens teknik och sociala medier kan människor enkelt dela och sprida intressanta eller underhållande videor. Genom att skapa en reklamfilm som sticker ut och är värd att dela ökar du chansen att din film sprids vidare och når ut till ännu fler potentiella kunder.

Maximera din marknadsföring med reklamfilmer från oss

Så ta chansen och skapa något speciellt med BIM Media. Vi hjälper dig att dra nytta av alla fördelar som reklamfilmer kan erbjuda så att du kan ta ditt företag till nästa nivå.

Behöver du hjälp med filmproduktion?

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.