Gör intryck med flygfilm!

Vi har de tillstånd som krävs för kommersiell flygfilmning.

Korta fakta

Certifierad flygfilning

Över 20 års erfarenhet

Över 1000 produktioner

Flygfilmning

Vi har uppdrag över hela Sverige. Här kan du se en trailer från några av de uppdrag vi haft.

Vi erbjuder enastående visuella upplevelser och skapar imponerande flygbilder för företag, kommuner och andra organisationer.

Kontakta oss för alla typer av flygfoto

Laxå kommun - Tänk dig en plats

Flygfoto Tiveden

B.I.M Trailer flygfilmningar

Flygfilmning av erfarna piloter

Oavsett om uppdraget är litet eller stort, lokalt eller på avlägsna platser, tar vi oss an det med engagemang och expertis.

Oavsett om du behöver en dynamisk reklamfilm som lyfter fram ditt företags unika egenskaper eller en fängslande dokumentärfilm som skildrar en hel kommun eller region, är vårt team här för att hjälpa dig att förverkliga din vision.

Vi är medvetna om att varje uppdrag är unikt. Därför anpassar vi vår arbetsprocess och teknik för att precis passa dina specifika behov och önskemål.

Flygfilmning som imponerar – ta en titt på våra uppdrag

Oavsett om du behöver en film för att marknadsföra ditt företag, dokumentera en speciell händelse eller helt enkelt skapa en minnesvärd upplevelse, kan du lita på oss.

Tveka inte att kontakta oss idag för att diskutera dina idéer och mål.

Vi ser fram emot att samarbeta med dig och skapa en filmupplevelse som inte bara fångar uppmärksamheten utan även lämnar ett bestående intryck.

Behöver du hjälp med filmproduktion?

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.