Gör ett svårslaget intryck med flygfilm

Vi har tillstånd från Transportstyrelsen för flygfilmning.

Korta fakta

Certifierad flygfilning

Över 20 års erfarenhet

Över 1000 produktioner

Flygfilmning

Vi har uppdrag över hela Sverige. Här kan du se en trailer från några av de uppdrag vi haft.

Välkommen till BIM Media som specialiserar sig på flygfilmning! Vi erbjuder enastående visuella upplevelser och skapar imponerande flygbilder för företag, kommuner och andra organisationer. Genom att använda avancerad drönarteknologi och andra flygande enheter, fångar vi fantastiska perspektiv och skapar minnesvärda filmer som verkligen sticker ut.

Kontakta oss för alla typer av flygfoto

Laxå kommun - Tänk dig en plats

Flygfoto Tiveden

B.I.M Trailer flygfilmningar

Flygfilmning av erfarna och passionerade piloter

Vårt team består av inte bara erfarna och passionerade filmdesigners, piloter och kreativa experter, utan också av teknikexperter som samarbetar tätt för att leverera högkvalitativa flygfilmningsprojekt.

Dessutom har vi byggt upp ett imponerande portfolio av uppdrag där vi har dokumenterat inte bara vackra landskap och spännande evenemang, utan även företagsanläggningar från luften.

Oavsett om uppdraget är litet eller stort, lokalt eller på avlägsna platser, tar vi oss an det med samma engagemang och expertis.

Oavsett om du behöver en dynamisk reklamfilm som lyfter fram ditt företags unika egenskaper eller en fängslande dokumentärfilm som skildrar en hel kommun eller region, är vårt team här för att hjälpa dig att förverkliga din vision.

Vi är medvetna om att varje uppdrag är unikt. Därför anpassar vi vår arbetsprocess och teknik för att precis passa dina specifika behov och önskemål.

Vi arbetar nära dig för att förstå dina mål och strävar alltid efter att leverera filmiska mästerverk som verkligen engagerar och imponerar på din publik.

Flygfilmning som imponerar – ta en titt på våra uppdrag

Genom att ta en titt på vår trailer får du en föraning om den imponerande kvaliteten på våra tidigare uppdrag.

Du kommer att få uppleva hisnande flygsekvenser, snyggt klippta bilder och omsorgsfullt utformade berättelser.

Vi sätter alltid vår strävan efter att fånga den perfekta vinkeln, det rätta ljuset och den exakta rörelsen för att skapa visuellt spektakulära resultat.

Oavsett om du behöver en film för att marknadsföra ditt företag, dokumentera en speciell händelse eller helt enkelt skapa en minnesvärd upplevelse, kan du lita på oss.

Vår dedikation till att erbjuda högsta kvalitet inom flygfilmning säkerställer att varje projekt blir en succé.

Tveka inte att kontakta oss idag för att diskutera dina idéer och mål.

Vi ser fram emot att samarbeta med dig och skapa en filmupplevelse som inte bara fångar uppmärksamheten utan även lämnar ett bestående intryck.

Behöver du hjälp med filmproduktion?

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.