Vi kan filmproduktion

Vår kunskap inom film ger DIG möjligheterna.

Korta fakta

Certifierad flygfilmning

Över 20 års erfarenhet

1000-tals produktioner bakom oss

Om företaget

Vår huvudinriktning är videoproduktion, filmproduktion och filmintegration på internet, i presentations och utbildningsmaterial. Vi har mångårig erfarenhet av videoproduktion på de flesta av världens språk.

Vi har kunskapen att hjälpa dig att placera din film inom sociala medier, Youtube m.m. för att snabbt nå en bred målgrupp. Tack vare vår erfarenhet med över 20 år inom filmproduktion, vet vi hur DIN film ska nå bästa resultat och hur den bör utformas.

Produktionsbolaget
En presentationsfilm är ett oslagbart sätt att nå ut med information om företaget, processer, maskiner, instruktioner, utbildning m.m. Film gör din hemsida mer attraktiv och intressant, presentationen mer levande skapar dramatik kring en odramatisk produkt.

Filmen presenterar DITT företag DIN produkt eller tjänst oavsett var i världen kunden befinner sig. Vi har kunskapen och den senaste tekniken för att skapa den perfekta filmen till DIG. Våra filmproducenter har tillsammans över 40 år inom filmproduktion.

B.I.M. media

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.