Visa upp ditt bolag med video

Ge kunderna en djupare inblick i hur ni arbetar

Korta fakta

Certifierad flygfilning

Över 20 års erfarenhet

Över 1000 produktioner

Företagsfilm

Företagsfilm är en form av film som används i marknadsföringssyfte och som används av företag för att presentera sin verksamhet, produkter eller tjänster på ett visuellt sätt. Det är ett effektivt sätt att nå ut till målgruppen och öka kännedomen om företaget.

För att få en bra företagsfilm krävs det en bra planering och ett noga utvalt team.

Vi arbetar tillsammans för att skapa en film som är anpassad till företagets specifika behov och målgrupp. Bim media är ett produktionsbolag som har ett brett utbud av tjänster, från idé till färdig produkt, inklusive storyboard, inspelning, redigering och postproduktion.

Företagsvideo bör följa det gamla ordspråket, ”form följer funktion”. Vi producerar företagsfilm åt stora och mindre företag och har mångårig erfarenhet av en bredd av olika branscher. Kan vara en instruktionsfilm eller filmer som ska presenteras på ett företags hemsida för att förtydliga företagets kultur och tonalitet. Instruktionsfilmer för anställda vid vidareutbildningar eller som inspiration för att förstärka vilket mål alla på företaget jobbar för.

Vad vill jag förmedla?

Den ska kretsa kring fördelarna med företaget till betraktaren/presumtiva kunder. Tydlighet och tonaliteten i budskapet är viktigt och är det som bär fram filmen och kommer vara det kvarvarande intrycket.

Åt vem riktar sig företagsfilmen?

Till vem är avgörande. Vilken typ av produktion. Video kan få maskinerna och omgivning att se bra ut, men oftast viktigast av allt, den kan förmedla en känsla av företaget.

Att ha en nöjd kund som berättare om sina erfarenheter till företaget är värt mycket.

Hur får vi fram budskapet på bästa sätt 

Med andra ord, utseendet och känsla i videon.

Så om du funderar på en företagsvideo fokusera på ”vad” du vill få fram och låt oss som produktionsbolag komma med idéer på ”hur”.

Vi har jobbat med företagsfilm i över 20 år.
Så berätta bara för oss vad du vill få fram så löser vi resten med bästa resultat.

Roofac företagsfilm

Veidekke MAX - Företagsfilm

Nolato - företagsfilm

Behöver du hjälp med filmproduktion?

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.