Visa upp ditt bolag med video

Ge kunderna en djupare inblick i hur ni arbetar

Korta fakta

Certifierad flygfilning

Över 20 års erfarenhet

Över 1000 produktioner

Företagsfilm

Företagsfilm är en form av film som används i marknadsföringssyfte och som används av företag för att presentera sin verksamhet, produkter eller tjänster på ett visuellt sätt. Det är ett effektivt sätt att nå ut till målgruppen och öka kännedomen om företaget.

För att få en bra företagsfilm krävs det en bra planering och ett noga utvalt team.

Vi arbetar tillsammans för att skapa en film som är anpassad till företagets specifika behov och målgrupp. Bim media är ett produktionsbolag som har ett brett utbud av tjänster, från idé till färdig produkt, inklusive storyboard, inspelning, redigering och postproduktion.

Företagsvideo bör följa det gamla ordspråket, ”form följer funktion”. Vi producerar företagsfilm åt stora och mindre företag och har mångårig erfarenhet av en bredd av olika branscher. Kan vara en instruktionsfilm eller filmer som ska presenteras på ett företags hemsida för att förtydliga företagets kultur och tonalitet. Instruktionsfilmer för anställda vid vidareutbildningar eller som inspiration för att förstärka vilket mål alla på företaget jobbar för.

Vad vill jag förmedla i min företagsfilm?

Den ska kretsa kring fördelarna med företaget till betraktaren/presumtiva kunder. Tydlighet och tonaliteten i budskapet är viktigt och är det som bär fram filmen och kommer vara det kvarvarande intrycket.

Åt vem riktar sig er företagsfilm?

Företagsfilmen är ett kraftfullt verktyg som når ut till en bred publik och har potentialen att förmedla företagets identitet och värderingar på ett övertygande sätt. Genom att använda rätt tekniker och berättartekniker kan företagsfilmen göra mer än bara visa upp maskiner och miljöer. Den kan berätta en historia om företaget och dess relation till sina kunder.

När det kommer till att välja vilken typ av produktion som passar bäst för företaget är det viktigt att överväga målgruppen och budskapet som företaget vill förmedla. En företagsfilm kan vara allt från en kort och snappy reklamfilm till en längre dokumentärstil. Det beror på vilket intryck företaget vill göra och vilken typ av känsla de vill att tittarna ska få.

En av de mest effektiva sätten att skapa en företagsfilm som verkligen talar till målgruppen är att inkludera nöjda kunder som berättar om sina positiva erfarenheter med företaget. Dessa kundberättelser ger en autentisk röst till företagets varumärke och skapar förtroende hos tittarna. När en kund delar sin berättelse om hur företaget har hjälpt dem eller uppfyllt deras behov, blir företaget mer än bara en abstrakt affärsentitet – det blir en förtroendeingivande partner.

Så, oavsett om det handlar om att visa upp de senaste produkterna och teknologierna eller att dela kundberättelser som speglar företagets framgångar, är en välgjord företagsfilm en ovärderlig resurs. Den har potentialen att engagera, övertyga och skapa en varaktig koppling med tittarna, vilket i sin tur kan öka företagets försäljning och rykte. Företagsfilmen är helt enkelt en investering som kan betala sig många gånger om när den används på rätt sätt.

Hur får vi fram budskapet på bästa sätt med hjälp av företagsfilm

Med andra ord, utseendet och känsla i videon.

Så om du funderar på en företagsvideo fokusera på ”vad” du vill få fram och låt oss som produktionsbolag komma med idéer på ”hur”.

Vi har jobbat med företagsfilm i över 20 år.
Så berätta bara för oss vad du vill få fram så löser vi resten med bästa resultat med ditt företag. Det handlar inte bara om att visa bilder och klipp – det handlar om att skapa en upplevelse som berör och stannar kvar hos tittarna.

Vi som har arbetat med företagsfilm i över 20 år förstår vikten av att kombinera estetik och storytelling. Genom att använda rätt visuella element, ljussättning, musik och berättartekniker kan vi skapa en företagsfilm som inte bara är visuellt tilltalande, utan som även engagerar känslomässigt.

När du överväger att skapa en företagsfilm är det bäst att fokusera på ”vad” du vill förmedla, och sedan låta vårt erfarna produktionsbolag ta hand om ”hur” det ska genomföras. Vi har arbetat med många olika branscher och företag, och vi är väl förtrogna med att anpassa vårt arbete efter varje kunds unika behov och mål.

Så, berätta bara för oss vad du vill få fram så tar vi hand om resten med bästa möjliga resultat. Vår passion är att skapa kraftfulla företagsfilmer som inte bara informerar utan även inspirerar och skapar en stark koppling mellan ditt företag och din målgrupp. Vi ser fram emot att hjälpa dig att lyckas med ditt nästa projekt.

Roofac

Veidekke MAX

Nolato

Behöver du hjälp med filmproduktion?

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.